OM

Idun Hantverk startades vintern 2012. Allt började med en virkad handväska i återvunnet t-shirt garn. Sedan blev det fler väskor i olika former. Senare även halsband i samma material. Dessa såldes under 2013 i butik Lera med mera i Lidköping.
Idun Hantverk innefattar all möjlig kreativ kreation, allt från virkat och stickat, sytt och konst. Ofta med hjälp av återbruk skapas dessa kreationer.
Idun Hantverk värnar om miljön och arbetar med material som är av återbruk, miljövänligt och naturmaterial. Idun Hantverk arbetar också för en rättvis och ekologisk handel som skonar miljön samt gynnar småföretagare i utvecklingsländer.
Idag råder det masstillverkning av varor och produkter som leder till ett massivt svinn eftersom vi inte har behov av allt. Idun Hantverk vill bryta denna kedja och istället fokusera på mer unika och personliga produkter som håller en bra kvalité samt originell och speciell för personen som köper den.
Långsiktigt och hållbart tänkande är viktigt när Iduns hantverk skapas. Varje produkt som skapas är handtillverkad och mycket kärlek läggs ner under tillverkningen och så blir varje skapelse unik ingen annan lik.
DIY, pyssel och skapande ligger i tiden och att skapa något själv är en sann glädje som Idun Hantverk gärna vill dela. Pysselträffar och annan verksamhet är ett utmärkt tillfälle för människor i alla åldrar att mötas och samtidigt ta del av varandras kunskaper och lära sig nya saker.
2017 planeras en del ändringar ske på idunhantverk.se Bland annat finns planer på att utöka webbshoppen och starta samarbete med andra skapande kreatörer.
Maila info@idunhantverk.se för mer information.

error: Content is protected !!